Selskapslokaler til leie

 • Bakstekjelleren med plass til 10 personer.
 • Drengesalen med plass til 40-50 personer.
 • Stabburet med plass til 10-12 personer.
 • Badehuset med kano og padlemuligheter, overnatting og toalettilgang.

lørdag 11. januar 2014

God lørdagskveld!

Her har ungene vært syke en liten uke, så da formen er bedre var det koselig å lage lørdagsmiddag og kunne spise sammen. Minstemann var den første som kom til bordet, og den første som gikk fra bordet;)
Vi er jo en liten festgjeng når alle er med, var kjekt å spise i spisestua. Jeg laga hjemmelaget lasagne med salat. En fin lørdag etter en heftig uke med lysmarketing for de døde og skadde i Hedmarkstrafikken, syke barn og mye jobb. God helg:)


1 kommentar:

 1. Hei Marianne og et riktig godt nyttår til deg og dine! For et herlig lite hode der på enden av bordet:)
  Tenker det blir fest når hele gjengen samles.
  Åh du som jeg koste meg med den fine reportasjen fra hjemmet deres i BoligPluss. Helt nygelig. Dere er så flinke! Jeg har skrevet til dem og bedt dem sende meg bladet og nå venter jeg i spenning. Vil jo gjerne ha papirutgaven.)
  Ellers priser meg lykkelig hver gang jeg er ute og kjører i trafikken i mørket at jeg ikke er blitt gjort til morder. For i Stavanger sprinter fotgjengerne rett ut i gaten uten å verken stoppe, se eller lytte. De har jo fortrinnsrett! Det er jammen ikke lett å se dem der de går svartkledde uten refleks og det regner på ruten og man blir blendet av motkommende kjøretøy!! Som kjørende har man jo alt ansvar. Bare et lite hjertesukk her på lørdagskvelden i Hidlesundet uten TV som virker:)
  Håper dine håpefulle snart blir friske og raske igjen.

  God nyttårsklem fra Hjørdis

  SvarSlett

Takk for din kommentar til Balke gård, jeg setter stor pris på en hilsen fra nettopp deg selv om livet mitt kan være så hektisk at jeg ikke rekker å svare eller besøke deg...

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.