Selskapslokaler til leie

 • Bakstekjelleren med plass til 10 personer.
 • Drengesalen med plass til 40-50 personer.
 • Stabburet med plass til 10-12 personer.
 • Badehuset med kano og padlemuligheter, overnatting og toalettilgang.

onsdag 2. mai 2012

Nye dørhåndtak i gammel stil...

Det sies at håndtaket er dørens smykke, og jeg er nok over middels opptatt av dette smykket.  Idag fikk jeg endelig tatt meg på tak og skudd av de messinghåndtakene som jeg ikke syns passer til sveitserhus og satt på disse her som er kopier av de som var fra opprinnelsen av huset anno 1913, og som er på noen av dørene fra byggeåret.  En perlerand så vakker (synes jeg), blank forniklet og sort, matt trehylse som håndtak... 
Men først måtte jeg sparkle og pusse og male.  Så nå har alle dørene i 1.etg. like håndtak, og i morgen fortsetter jeg oppe bare jeg får tak i nøkkelhullsforinger til de 3 nye 4-speils tredørene.  Prøvde Bygfabriken i sverige, der ringene kostet 10,-, men med toll og frakt ble det 500,- i tillegg..Grr... Men du kan finne et godt utvalg av nye håndtak i gammel stil hos Gamle trehus.   
Vennlig hilsen

10 kommentarer:

 1. Don't be sad about ผลบอล moving to London, think of all the lovely vintage social events you ผลบอลสด can go to. Also London has great fabric shops!

  SvarSlett
 2. Hei - De var fine! Passet veldig godt til gamle dører! Det er ofte de små tingene som teller!

  SvarSlett
 3. Hei!
  Så fint det ble med de nye dørvriderne, ja, det er virkelig vakkert med den perleraden! Håper du får tak i nøkkelhullsforinger da, til en rimeligere penge! Med ønske om en flott dag på Løiten!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 4. Bare helt kjempelekre er de...passer flott...
  klemklem

  SvarSlett
 5. Goood morgen...:)
  Så flotte de var. Artig for jeg holder også på med dører. Maler furudører i soveromsgangen.70 tallshus med laaang gang med masse dører :( Jeg og ønsker meg nye dør vridere, så lignende dine på COOP OBS BYGG. Kanskkje de her det du leter etter der? Takk for koselig hilsen.
  Ha en fin dag. Beste hilsen fra Britt u.blogg

  SvarSlett
 6. Så flotte!!! :D

  her er det vilt sammensurium av dørvridere.. :P kanskje jeg kan finne flere matchende hvis jeg leter etter dører som er kasta ut..

  Nå er jeg superhusmor og tar skikkelig vårrengjøring av kjøkkenet.. Har t.o.m. vaska ovnen vår.. :P så nå er den i alle fall bloggbar.. ;P

  SvarSlett
 7. Holiday homes in Alanya - Antalya (Turkey)

  Properties in the Alanya region on The Turkish riviera.

  Besides developing "holiday homes in Turkey", we provide real estate services within the EU standards and Turkish hospitality. Within our web page, you can search for "apartments" and "villas" covering Alanya-Antalya area where the sun shines 300 days a year! You will not find loads of properties for sale presented in our website, but carefully chosen, well managed, and good value investment properties for sale.“Investment properties for sale in Turkey". Please visit our website.

  http://www.tweedehuis.com

  Here you can find information about Property for sale Alanya with sea and mountain view, Apartments and villas.

  http://www.tweedehuis.com
  info@tweedehuis.com

  SvarSlett
 8. Husker de der fra hjemmet til bestemor og bestefar. Gode minner:)) Fine ja!

  SvarSlett
 9. Hei, og takk for koselig hilsen hos meg :)

  Flotte dørhåndtak, og så bra at du tar prøver å holde på den gamle stilen som huset har!

  Ønsker deg en fin fredag og en flott helg!

  Klem Hildegunn

  SvarSlett

Takk for din kommentar til Balke gård, jeg setter stor pris på en hilsen fra nettopp deg selv om livet mitt kan være så hektisk at jeg ikke rekker å svare eller besøke deg...

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.