Selskapslokaler til leie

 • Bakstekjelleren med plass til 10 personer.
 • Drengesalen med plass til 40-50 personer.
 • Stabburet med plass til 10-12 personer.
 • Badehuset med kano og padlemuligheter, overnatting og toalettilgang.

torsdag 23. februar 2012

Lykken er....

...å finne papir med fugler, noter, blomster og sommerfugler som gjør en glad og som skal tapetseres på veggen overfor kontorpulten, samtidig som man finner en megakopp i samme farger som rommer en dobbelt latte - eller en posjon kyllingsuppe fra Go123?:) 
Morsomt med noter og fugler, passer liksom så godt sammen, kvirrevirrevitt...
Lykken er også å få slik en nydelig bukett på døra fra de andre distriktslederne i Trygg Trafikk, der de ser frem til et langvarig og godt samarbeid,- heldige meg:)
 Så etter en flott badelanddag med mann og barn (ja jeg er firebarnsmor og hoppet fra 5-meteren, juhu *stolt*) så serverer min kjære krabbe til kvelds...LITT nedtur, men godt jeg har kjøpt inn luktelys, da...;) -Og nye klær og gardiner og sminke og veske og...Huff, men nå skal jeg snart slutte å handle...Til helga, kanskje?
Men noe jeg IKKE kjøpte idag, var denne kyllingen (til venstre) fra Coop....Hehe, stod i Hamar Arbeiderblad idag:) Men ungene hadde nok likt denne KYLLIN-fileten som de kaller den...

Vennlig hilsen

10 kommentarer:

 1. så heldig du har vært! Vel fortjent. Nydelig med buketten på det hvite bordet.

  SvarSlett
 2. Nydelig tapet og fine blomster:) Tenker det er vel fortjent! Du har jammen bein i nesa-hopper fra 5-ern og greier... Ønsker deg en super-duper kveld!

  SvarSlett
 3. Ja lykken kommer i mange forskjellige varianter:):)Fiiin kopp...Go123..deriver du med det??Funker??
  Flott bukett,hyggelig å få slikt på døra:)
  kos deg
  klemklem
  Takk for at Balke gjengen heiet på meg:):)

  SvarSlett
 4. Høres ut som en strålende fin dag!! :D Og for en fiiin tapet! Vi har kosa oss ute i sola, for et herlig vær vi har hatt i dag!

  I morra reiser vi til Trysil, det blir bra :) Og så ses vi snart tenker jeg :)

  SvarSlett
 5. Nei,den hadde jeg ikke sett før..så festlig den var da.Drakk du bare pulver i 4 uker...ingen mat???
  klem

  SvarSlett
 6. Smiler jeg!
  Siden jeg er ordblind "light" så jeg ikke feilen med det samme og tenkte at jo, de har vel nok kylling... he,he. I dag har faktisk jeg også fått noe nytt. Dampvasker kjøpt på tv shop. Litt skuff egentlig, men veldig god til gulvvask :) Og nå gleder jeg meg litt til å fortsette med husvask i morgen. Takk for gode kloke ord Marianne. Tenkte på deg når jeg så på "herlige hjem" på tv i dag :)
  Masse koselig kreativitet.
  God klem fra Britt u.blogg

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei på deg, jeg måtte inn å se HHjem nå, masse flott inspirasjon der, ja. Tror den dama med marokanske fliser hadde god råd, to oppvaksmaskiner og to stekeovner og...:)) Gratulerer med ny maskin, spennende!! Må være åerfekt til flsier etc. Klem

   Slett
  2. Hehe, beklagefr alle feilene, jeg fikk det litt travelt med en liten gutt som ville til mammaen sin.)

   Slett
  3. Jeg er så imponert over at du får tid til "alt" jeg :) Og noen ganger må det jo gå litt fort i svingene for en småbarns/tenårings mamma,så koselig at du skriver til meg :)
   Og ja, noen ganger skulle jeg ønske meg noen små millioner som fritt kunne brukes til et stort og "luftig" hus, hi,hi. Lov å drømme! Men så er det jo dette med å ønske seg og glede seg også da. Men noen gode tusenlapper til i mnd. det hadde gjort susen :) Jeg må jo si at jeg syns at du/dere har det så flott og koselig i heimen, og uten å fornærme noen så ville jeg nok ha ønsket meg ditt hjem framfor de to vi så på tv. så det så!
   God klem fra Britt u. blogg

   Slett
 7. thank you so much. fosbobetr good Archive

  SvarSlett

Takk for din kommentar til Balke gård, jeg setter stor pris på en hilsen fra nettopp deg selv om livet mitt kan være så hektisk at jeg ikke rekker å svare eller besøke deg...

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.