Selskapslokaler til leie

 • Bakstekjelleren med plass til 10 personer.
 • Drengesalen med plass til 40-50 personer.
 • Stabburet med plass til 10-12 personer.
 • Badehuset med kano og padlemuligheter, overnatting og toalettilgang.

søndag 22. januar 2012

Hva skjer?

Hei på deg, her prøver jeg å holde lovnaden om ikke å legge inn nytt innlegg før jeg har besøkt dere alle...Men så får jeg ikke kommet inn og kommentert mine egne innlegg, får bare en hvit side, og ikke kommer jeg inn hos andre bloggere når jeg skal skrive kommentarer...Hva skjer?  Så ergelig...Så da blir det å se om jeg får publisert dette bildet av siste utgave av Vakre hjem, da.  I'll be back:)
Vennlig hilsen

14 kommentarer:

 1. Hei hei....når du logger deg på bloggen så ikke ha den avkryssingsboksen som står vær pålogget avkrysset Den lar du være blank.Prøv det å se om det hjelper:)
  ha en flott søndag
  klemklem

  SvarSlett
 2. Jeg har også problemer i dag :)Men jeg håper jeg klarer å kommentere her inne. En fin dag ønskes videre til deg og dine :)

  SvarSlett
  Svar
  1. hei, ja samme problem her å, strever med noen andre blogger å, det er så leit, men tror jeg kom inn her hos deg nå, håper du hr fine dager,
   klem fra sylvia

   Slett
 3. Tekniske problemer er no´ herk!! Men både innlegg-publiseringen og testkommentaren ser ut til å ha kommet på rett sted :) Får håper det andre ordner seg raskt også!
  Ha en fin søndag!
  klem

  SvarSlett
 4. Samme problem her og,tror de terger oss
  litt jeg. ;)Jeg fant mange kommentarer
  i nettsøppel i går,fine kommentarer
  altså men aner ikke hvordan de havnet
  der ?
  Ha en fin dag.
  Klem Mette.

  SvarSlett
 5. Dette begynte å skje etter at Blogger opprettet den nye innebygde kommentarsiden med mulighet til å svare til hver kommentar. Dette takler ikke Explorer. Jeg har lastet ned Firefox og bruker den til å kommentere på de som har slike innebygde kommentarfelt.

  SvarSlett
 6. Tusen takk for tips, nå er firefox lastet ned og kommentarfeltet kom frem:)

  SvarSlett
 7. Lurte på om du hadde gått under jorda? Godt å se at du er på plass...Ha en deilig søndag - med vakre hjem.

  SvarSlett
 8. Ingen problemer hos meg...håper du finner ut av det! Bladet ligger på bordet hos meg også, alltid kos med nytt blad:)) Klem:)

  SvarSlett
 9. Hei, jeg ahr nå fikset til Firebox og ikke logget med inn for alltid, da er alt i orden, hurra:)

  SvarSlett
 10. Jeg har både hatt problemer med gmail-kontoen og ikke har jeg kommet inn på kommentarsidene, men etter at jeg idag byttet fra Explorer til Firefox er alt i orden igjen! Juhuu.. :)

  SvarSlett
 11. Hei min venn
  Ja, utrolig hvilke vanemennesker vi (iallefall Jeg) er. Har blitt litt stressa når ting ikke har virket. Eldstemann hjalp meg med firefox, og vips så er "alt"mulig :)
  Beste hilsen, og på gjensyn :)
  Britt u.blogg

  SvarSlett
 12. Hei og hå, kjæe Britt, endelig ble det orden i sakene med firefox:) Kjekt med hjelp fra sønnen! Ha en finfin mandag! Klem, Marianne

  SvarSlett

Takk for din kommentar til Balke gård, jeg setter stor pris på en hilsen fra nettopp deg selv om livet mitt kan være så hektisk at jeg ikke rekker å svare eller besøke deg...

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.