Selskapslokaler til leie

 • Bakstekjelleren med plass til 10 personer.
 • Drengesalen med plass til 40-50 personer.
 • Stabburet med plass til 10-12 personer.
 • Badehuset med kano og padlemuligheter, overnatting og toalettilgang.

onsdag 16. november 2011

Lysestakebrett som advents-stilleben


Hei og god kveld, her har dagen gått med til intervju -  veiene er glatte og folk kjører utenfor i hopetall.. Hvorfor, hvem har skylda, hva gjøres og hvorfor? 
Midt i en "ammetåke" kan man bli svett av mindre... Men en rolig dusj før pressekonferansen gjorde susen:-)  Og om du lurer?  Det går bra med mannen fra Hjellum som ble skutt (måtte jo lese etter flere kommentarer på saken, så ikke at det var 1.sak:), og det er førerens feil om man kjører utfor veien!
 Jeg rakk også å kjøpte dette ovale brettet med fire staker i lys antikk på tk, Olerud, til 300,-    De hadde det også i brunt.  Svibel i gammel avis, et kors, 4 nostalgiske englekort og simsalabim....
 Let the show begin.)
Og igjen, beklager til dere som er så søte å legge igjen kommentarer.  Det er litt travelt, her...
Ett eksempel: I morgen drar jeg hjemmefra kl.0621, bil til Hamar, tog til Gardermoen, fly til Værnes, buss til Trondheim, forelesning og tilhører på en disputas på NTNU, representasjonsmiddag, (mulig 2 minutt til julegaveshopping), buss Værnes, fly Gardermoen, tog Hamar, bil Løten og hjemme kl.2228...Mao dagstur til Trondheim:) 
Men fredag blir rolig, da er det bare en Oslotur som gjelder;)  Innholdet i den turen kommer jeg tilbake til....Amalie og jeg gleder oss...
Vennlig hilsen

6 kommentarer:

 1. Hjelpe og trøste-kanskje du skal ønske deg et helekopter med piliot til jul :))Flott adventstake på det fine bordet ditt!
  Travle dager for deg! Trøsten får være at det da blir ekstra godt med fri. Også høres det ut som om du har en spennende jobb da.
  Apropo fri, å sende barna avgårde i ferier og høytider kan nok være sårt, kjekt da at du kan glede deg til de er tilbake :) Tror det viktigste for oss mødre er at barna har det bra. Takk for den forgje tilbakemeldingen.Etter regn kommer sol :) Noen ganger tar det bare "litt" tid.
  God tur og god natt til deg
  Beste hilsen Britt u. blogg (som desverre bor for langt borte fra Balke gård)

  SvarSlett
 2. Høres ut som du har litt av et program, Marianne! Men du får det sikkert til, supermamma i mine øyne!:)Så lekker den lysestaken var, og fin pris..Kjempekoselig hos deg! Fin dag og klem til deg:)

  SvarSlett
 3. Det var fint adventstilleben :)

  Du er travel, som vanlig :) Godt gjort at vi klarte finne en helg som passa for 3 av 4! :)

  Kos deg i Trondheim i dag og Oslo i morra :)

  SvarSlett
 4. Hei Marianne. Dumpet borti bloggen din i dag - og gjett om du er lagt på favoritter - nydelig sted dere har. Lucky you-forstår det er masse jobb med et slikt tun og 4 barn og jobb. Dere er jo bare råflinke!!! Veldig kjekt å lese. har lest mange innlegg og kose meg med flere i kveld. masse hilsen karianne

  SvarSlett
 5. hei vennen.
  nydelig lysfat,herlig pyntet,
  ja dagene fly, en uke til advent,en koselig tid, håper du får tid å sette deg ned å kose deg, å amme, du løper ikke når du ammer?hihihi .
  flink du er, beundrer deg masse med all din herlige positivitet og energi,
  stå på vennen.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 6. Hei Britt, takk for at du stkker innom og for kloke ord! Håper du får en fin helg!

  Og Karianne, så utrolig koselig sagt, tusen takk! Veldig hyggelig å høre!

  Her småhagler det utenfor vinduet nå, klar for vinteren:)

  Beste hilsner, Marianne

  SvarSlett

Takk for din kommentar til Balke gård, jeg setter stor pris på en hilsen fra nettopp deg selv om livet mitt kan være så hektisk at jeg ikke rekker å svare eller besøke deg...

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.