Selskapslokaler til leie

 • Bakstekjelleren med plass til 10 personer.
 • Drengesalen med plass til 40-50 personer.
 • Stabburet med plass til 10-12 personer.
 • Badehuset med kano og padlemuligheter, overnatting og toalettilgang.

søndag 30. oktober 2011

Kvelden før kvelden...

Her er vi inne i siste innspurt mht Halloweenfeiringen!  Gresskaret er ordnet og en sint gresskarmann ble det i år.  Veide 10 kg, så Fredrik er liten i forhold! Kaken er også i boks:
Og på Kid har de 50% på lys, så dette ble kjøpt igår: 
 Siden jeg skal på jobb i morgen, er bordet dekket...Velkommen inn...
 Vakker bordpynt??...Hehe.. Finger, hodeskalle, spøkelse og Halloween sperrebånd for å nevne noe...Blomsterpotten er med batteri og lager scarye lyder;)
 Her er den andre blomsterpotten med lyd...
 Oransje roser ønsker velkommen i hallen.
 Gele med godteslanger er i kjølerommet, og muffinsene er også klare til fest...
Dette skal bli skikkelig moro!!  Jeg og min kjære har laget det skummelt nede i kjelleren hvor ungene skal gå å lete etter tre nøkler vi har gjemt mellom falsk (-og ekte) spindelvev...Musikken er klar og godteskålene er fylte, Happy halloween :))
Vennlig hilsen

10 kommentarer:

 1. Spennende bordpynt, synes jeg! :))

  SvarSlett
 2. Skummelt skummelt!!
  Vesla stakk ut på en liten tjuvstart knask eller knep -runde sammen med gutta til Iren i stad...innom besteforeldre og sånn. Tviler på at vesla (som elefant) og minstegutt (Ole Brumm) klarer å skremme så mange, men..satser på at maska til størstegutt må ta på seg skremminga.

  Kos dere i morra!!

  SvarSlett
 3. Her blir det ikke noe Halloweenfeiring, men det er jo så kjekt å se hvor fint alle i Blogglandia pynter og styrer på :)

  SvarSlett
 4. SÅ kult!! Du er så flink til å ordne i stand. Har også lyst på Halloweenfest. Satser på til neste år siden vi har større plass da.

  KOS dere! :)

  Klem, Lise

  SvarSlett
 5. Så innmari stilig !!
  Kos dere MASSE =)
  Klem Line

  SvarSlett
 6. Så flott dere har laget det til! Her hadde vi en forskuddsfeiring for minstemann i går, morgendagen er nemlig full :-O Da var det en liten runde "trick or treat" i nabolaget. Når godteriet var i bok ble det skummel film og godterispising hos oss, mens vi voksne koste oss med spicy gresskarsuppe :-) God feiring i morgen!

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 7. Skikkelig artig, forspillet er ofte halve morroa ! Dette blir prima BUHU fest, kjempe kjekt for både små og store. Jammen er dere flinke.
  Skrekk og gru klem
  fra Britt u.blogg :))

  SvarSlett
 8. Skikkelig over the top ;) Blir nok supermoro dette!! :D

  SvarSlett
 9. Dette så scary ut, skjønner at dere tar Halloween "på orntli".....lykke til da....klem

  SvarSlett
 10. He Britt, ja skummelt det ble, jeg stod i kjølerommet og åpnet døra da de gikk forbi, skrek så høyt at stemmen forsvant utpå kvelden, moro var det:) Du skulle sett fingrene til forrett, hehe...Bolledeig formen som en finger med mandel som negl og ketchup som det du vet...Og to flasker konditorfarge gikk med til å få pannekakene skikkelig grønne:))Ha en fin dag!

  SvarSlett

Takk for din kommentar til Balke gård, jeg setter stor pris på en hilsen fra nettopp deg selv om livet mitt kan være så hektisk at jeg ikke rekker å svare eller besøke deg...

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.