Selskapslokaler til leie

 • Bakstekjelleren med plass til 10 personer.
 • Drengesalen med plass til 40-50 personer.
 • Stabburet med plass til 10-12 personer.
 • Badehuset med kano og padlemuligheter, overnatting og toalettilgang.

tirsdag 1. februar 2011

Før gardinene kommer opp...Hei igjen, etter ei helg med fest på "lokalet" på lørdag, sofasløving søndag, har det vært jobb og datatrøbbel her.  Bruker nå Picasa til å redigere bildene og tror det blir bra, men får man komprimert i det programmet?  Råd mottas med stor takk!
Tar bare noen bilder nå for å vise dagens kjøkkengardiner, var på møte i Trysil idag, og før jeg dro hjem igjen stakk jeg innom en interiørbutikk og fant noen gardinkapper med påbroderte blomster som jeg kjøpte og skal henge opp!  De er blant annet blåe blomster på dem, så da blir det blåe detaljer på kjøkkenet også:-)

Ellers er det sen middag da ungene har vært på håndballtrening og speideren idag.  Ha en fin 1.februar, hurra vi er nærmere våren!;-)

8 kommentarer:

 1. Jihah! Våren et skritt nærmere. Snart kommer vår-gardinene opp i dette huset også! God bedring fortsatt, forresten...tirsdags-klem

  SvarSlett
 2. god kveld Marianne,
  blir koselig med ny gardin da, herlig med blått,
  blir gøy å se.
  ønsker deg en fin kveld vennen,
  klem fra sylvia.

  ps.nå nærmer det seg

  SvarSlett
 3. Så artig. Kanskje vi passerte hverandre i dag da? Eirik og jeg har nemlig vært på babysang i Trysil i dag. Etter sangen svimsa jeg litt rundt i bygda og var innom Askeladden, den røde oase og Trysil fargehandel. Var en jente gjeng med barnevogner:) Nå greys.
  Ha en fortsatt fin uke.
  Klem

  SvarSlett
 4. For å komprimere bilder må du trykke på "eksporter"-knappen nederst i skjermbildet (med en mappe som ikon). Tok litt tid før jeg også fant ut av det! ;)

  Fortsatt god kveld!!
  Pernille

  SvarSlett
 5. Å tusen takk, Pernille, dette gjorde jobben veldig enkel, hadde tatt meg mange frustrasjonstimer å finne den knappen, takk11 Og der vr jo vannmerke også:-) Klem, Marianne

  SvarSlett
 6. Bare koselig å kunne være til hjelp! :)

  SvarSlett
 7. :-) Ja, er det ikke det de sier, den største glede du kan ha, det er å gjøre andre glad:-)?

  SvarSlett

Takk for din kommentar til Balke gård, jeg setter stor pris på en hilsen fra nettopp deg selv om livet mitt kan være så hektisk at jeg ikke rekker å svare eller besøke deg...

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.