Selskapslokaler til leie

 • Bakstekjelleren med plass til 10 personer.
 • Drengesalen med plass til 40-50 personer.
 • Stabburet med plass til 10-12 personer.
 • Badehuset med kano og padlemuligheter, overnatting og toalettilgang.

torsdag 2. april 2009

Selfmade stettfat...Jeg fikk et tips fra Livs Lyst http://www.ljo-s.blogspot.com/ som lagde stettfat. Jeg hadde liggende en enkel asjett som jeg ikke fikk brukt til noe. Så var det frem med litt limpistolen og en sølvplettstake, og vips; stettfat! Var ikke det en genial idè?

Ble så ivrig at jeg tok mitt cremete Dukaservise og limte bollen på en trolltinnstake...

Fin å servere kokte egg i til frokost nå i påsken.

Ha en kreativ dag fra

3 kommentarer:

 1. ...og hva du kommer på! Jeg har faktisk både slike fat som slenger rundt, og staker til ingen nytte. Skal ikke se bort fra at ideèn stjeles!

  SvarSlett
 2. Se der ja! Så fine de ble!! Så gøy at min blogg kan være til inspirasjon da. Og takk for at du la inn en link til meg her også.
  Kanskje det blir enda flere stettfat fremover?!! Jeg har kost meg så med dette prosjektet, at jeg tror jeg må prøve å selge litt unna for det ble så mange... Hihi..

  Ha en fin kveld!
  Hilsen Ljo

  SvarSlett
 3. Hehe, det var jo veldig enkelt!! Knallbra tips, Ljo! Jeg er litt redd jeg også må gi bort etterhvert, bruker å ta litt av når jeg får en lettvint og resultatrask hobby;-) Skla på loppis og finne nydelige rosemalte skåler, eventuelt ta decpoupage på noen hvite skåler jeg har liggende her...Roseservietter tror jeg kan bli fint!

  SvarSlett

Takk for din kommentar til Balke gård, jeg setter stor pris på en hilsen fra nettopp deg selv om livet mitt kan være så hektisk at jeg ikke rekker å svare eller besøke deg...

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.