Selskapslokaler til leie

  • Bakstekjelleren med plass til 10 personer.
  • Drengesalen med plass til 40-50 personer.
  • Stabburet med plass til 10-12 personer.
  • Badehuset med kano og padlemuligheter, overnatting og toalettilgang.

fredag 21. november 2008

Lamper

Lysekrona på badet. Likt med lyset på gjesterommet vegg i vegg.
Henriks fiskelampe, han har maritimt rom, så da ble det en slik en:-)

Så til kommende lampeprosjekt:-) Det er jo ikke det at vi mangler lamper kanskje?.... Men er på leting etter en ny lampe til stua, men vet ikke helt 1) Om jeg trenger det, og 2) hvor jeg trenger det:-) Det jeg vet er at jeg har så lyst på en type lampe som dette:-) Tror noen i Furavegen er enige med meg der:-) Så nå har jeg funnet en lignende på Kremmerhuset på Maxi og Strømmen Storsenter...Vel, får ta meg en titt i stua å se, butikkene åpner jo ikke før i morgen tidlig...:-)Ellers kom vi sent hjem fra fotografering (alle i familien ble SÅ vellykket, kjekt for DEM;-) og restaurantbesøk. Vet dere hva servitøren skrev med hånd på regningen?.. Ha en hyggelig kveld, velkommen tilbake!:-) Var ikke det koselig? Jada, vi gikk på den og gav henne ekstra tips..Men når søstra mi og jeg og noen av dere lesere skal starte Skafferiet 2 her på Balke:-) så kan vi jo huske dette tipset, ikke sant?...

Vel, min kjære stakk innom nå og anbefalte meg å ta en titt på lampene vi allerede hadde, så da tok jeg en runde i huset nå jeg....Spørs om det blir et teys på meg isteden nå....God natta! ;-)
Dette er en sjelden lampe som er på en gang oppe. Slik var fargen før vi malte hallen hvit..
De fleste jenter med Ikeavennmor har vel disse på pikerommet?...:-) Det har Amalie i lesekroken sin, og Eida Helene får det på sitt rom når det blir ferdig, allerede kjøpt inn:-)

Dette er det fineste lampen eller lyset i huset synes jeg:-) Et 80 cm høyt kubbelys med stearinfoto av ungene. Laget det på Løiten lys til dåpen til minstejenta, men fikk det i en grusom grønn farge så jeg flytta det over til dette lyset. Tenner ofte på det og smiler hver gang...Lysekrona i "Julestua". Den har visst orginale Christianialyspærer:-)

På glassverandaen henger denne som jeg har
kjøpt på Ikea og fått laget elektrisitet i.Og disse er jeg så glad i! Har 4 stk
på kjøkkenet ved benkene. Kan få godt arbeidslys men også svakt
skinn i de ved kveldsmaten e.l.O


Spisestua. Kjekt med dimmer.

Over spisebordet på kjøkkenet fant jeg denne lampa på loftet som jeg satte dråpelyspærer i.
Ikealampe som har endelig kommet opp fra gulvet og på en pidestall. Disse finnes for utebruk også og er knallfine å ha på terrassen/plattingen....


Denne lampa kjøpte jeg på Kos ifjor som gave til meg selv:-) Er veldig godt fornøyd med at jeg klarte å få den uknust med hjem.. Etter en vindusåpning, knuste jeg litt av skjermen, men Løten glass fikset litt filing for meg for en hundrelapp. TAKK!


I vinduet på stua har vi denne lille lampen fra Interiørbutikken i Elverum.


Etter kopi fra min interiørutdannede tante, fikk jeg mamma til å sy en pølse i samme stoff som stuegardinene. Ikealampen ble som ny, finere lys og unik:-) Skal stramme den opp i morgen ser jeg..


Måneskinnslampe på "Pianostua". Svigermor angrer på at hun ikke tok med seg denne da de flytta, tror jeg:-) Forsent..:-)

Lampen i "pianostua". Syns englene er så fine...

Høviklamper i hallen.

Jeg er ikke så glad i down lights jeg, så derfor blir det mange taklamper. Men siden jeg ikke ommøblerer så ofte, så går jo det fint.... ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar til Balke gård, jeg setter stor pris på en hilsen fra nettopp deg selv om livet mitt kan være så hektisk at jeg ikke rekker å svare eller besøke deg...

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.